به گزارش "پايگاه خبري تحليلي سلام لردگان"به نقل از بولتن نيوز، با وجود اين عملکرد مثبت در مقايسه با ساير بخشهاي سازمان صداوسيما، اما به نظر ميرسد نبود تسلط کافي از سوي رئيس سازمان و همچنين نبود الزام قانوني براي پاسخگويي صداوسيما به نهادهايي مانند مجلس شوراي اسلامي و به تبع آن پاسخگو نبودن معاونت سياسي، برخي اعمال سليقههاي شخصي موجب تنزل جايگاه و اثرگذاري بخشهاي خبري شده است.
بعنوان نمونه در اخبار 21 چهارشنبه شب که مهمترين بخش خبري روزانه سيما محسوب ميشود، اخبار مصر و سوريه در اولويت پخش قرار داشت و اخبار دولت و مجلس پس از 20 دقيقه از شروع خبر به روي آنتن رفت.
نکته قابل توجه ديگر، جهتگيريهاي خبري است، مثلا در همين مورد سوريه خبرنگاري اعزامي در حالي که دمشق واقعا بحرانيترين شرايط را تجربه ميکند، صرفا از تسلط ارتش سوريه بر اوضاع و همچنين پيشرويهاي ارتش سخن ميگويد و چيزي در مورد پيشرويهاي گروههاي مسلح مخالف نميگويد.
يا در خصوص مصر، در حاليکه محمد مرسي سياستهاي ضد ايراني خود را دائما در ماههاي اخير افزايش داده است، صداوسيما بطور عجيب و بيمنطقي از وي در خصوص اعتراضات اخير حمايت و مخالفان او را تخريب ميکرد.
يا در حاليکه مردم انتظار دارند صداوسيما و بويژه بخشهاي خبري زبان گوياي آنان در انتقال مشکلات به مسئولين باشند، سعي ميشود مشکلات کمرنگ نشان داده شود و با آماتوريترين شيوه ممکن به منظور گل و بلبلي نشان دادن فضا، در ابتداي بخشهاي خبري در روزهاي بارندگي برف و باران اين موضوع واضح که مقابل چشم مردم است، برجسته ميشود و چند دقيقه از ابتداي بخش خبري که گل کار نيز محسوب ميشود به نشان دادن دار و درخت و باران و برف اختصاص مييابد.
به نظر ميرسد ادامه اين روند بر خلاف سياستهاي مسئولان صداوسيما همچنان به کاهش اعتماد افکار عمومي و ريزش مخاطب بينجامد که اين مسئله براي يک رسانه آفت بزرگي محسوب ميشود و اين آفت خود را در شرايط حساس و بحراني بيش از هر وقت ديگري نشان ميدهد.